top of page

E-learning 

Het belang van VCA E-learning komt steeds meer ter sprake. Als aannemer krijgt u steeds vaker de vraag of u VCA-gecertificeerd bent, daarom beschrijven we waarom de VCA opleiding belangrijk is. Bedrijven die een VCA-certificatie hebben zijn zich meer bewust van potentiële gevaren en hebben minder kans op ongevallen.

 

Dit is voor de projectleider prettig maar ook zeker voor de aannemer zelf. VCA is met name geschikt voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving.

 

Denk bijvoorbeeld aan de branches werktuigbouwkunde, steigerbouw of civiele techniek. Met een VCA-certificatie creëert u een veiligere werkomgeving voor uw werknemers en hebt u meer kans om ingehuurd te worden door projectleiders.

Newsletter-Macbook.jpg

Wat te verwachten

VCA kunt u leren door een cursusdag te volgen bij een erkend bedrijf als Euro BHV. U kunt er ook voor kiezen de cursus thuis te volgen. Dit kan een prettige manier zijn als u bijvoorbeeld liever niet klassikaal leert, als u dyslexie of moeite met leren hebt of als u in tijdnood zit en de cursussen volgeboekt zijn.

 

Met een cursus via E-learning krijgt u de leerstof gepresenteerd door een docent en foto’s en filmpjes die extra uitleg geven. Na elk hoofdstuk kunt u enkele oefenvragen maken zodat u zelf kunt beoordelen of u de stof voldoende in u opgenomen hebt.

 

Indien u de hele cursus volgens E-learning gevolgd hebt kunt u aan het einde nog meer oefenvragen maken en zelfs een proefexamen maken om volledig voorbereid te zijn op het echte examen. Dit echte examen kan gemaakt worden op een van de 16 locaties door heel Nederland op 1 van de 50 examendagen.

Onderwerpen

Onderwerpen

Bent u benieuwd naar VCA E-learning? Dan kunt u via de link hieronder een demo doen.

U zult merken dat E-learning geschikt is voor verschillende leefstijlen. 

Demo-account E-learning

Ga naar https://nikta.niveo.nl

Log daar in met de gegevens :

Gebruiker ------- >beurs

Wachtwoord --- > bezoeker

niktainlog.jpg

VCA E-Learning
bij Euro BHV

banner-online-leren-1280_480_YXJfNzIweDM2MF9kXzFfcG5nXy9fYXNzZXQvX3ByaXZhdGUvbmV3cy8yMDI0_...509.png

VCA E-learning

bottom of page